Recensies


Ingeborg

Ik heb in juli van dit jaar voor het eerst een afspraak met Ellen gemaakt op aanraden van mijn zus. Ik was toen pas bevallen van mijn derde zoon en had na de bevalling/ keizersnee veel last van mijn bekken en mijn nek. Ik voelde dat het nodig was om dit los te maken en dat lukte me zelf niet zo goed. Ellen heeft daar ontzettend bij geholpen. In deze drukke tijd zijn mijn afspraken bij Ellen een cadeau voor mezelf waar ik echt even tijd heb voor hoe het met me gaat. Mijn lichaam voelt na afloop een stuk minder gespannen en ik heb minder pijn. Ellen is een hele rustige kundige vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ik voel me volledig bij haar op mijn gemak en zij voelt goed aan wat ik nodig heb. De massages zijn afwisselend en zonder uitzondering heerlijk! Ik zou Iedereen aanbevelen om een massage bij Ellen te boeken omdat het iemand is die een massage geeft die bij jou past!


Corine

Vanwege chronische rugklachten lig ik eens in de zes weken bij Ellen op de massagebank. Haar massages zorgen voor ontspanning in mijn spieren, geven verlichting en dragen bij aan meer soepelheid in mijn (boven)lichaam. Ellen stemt haar behandeling af op mijn vragen en is ook qua agenda zeer flexibel.


Shelby

Elke massage bij Ellen is tot nu toe anders geweest. Ze vraagt natuurlijk wat aan de hand is maar ze voelt ook wat nodig is; als ik heel erg gevoelig ben, wordt het een zachte ontspanningsmassage, als ik het druk heb, zorgt Ellen voor een diepere behandeling van mijn spieren. Het is altijd precies wat ik nodig heb. Ik ben zelf iemand die eigenlijk niet graag wordt aangeraakt door onbekende mensen maar Ellen heeft zo een kalme en zorgzame energie dat ik me volledig kan ontspannen. Door nu regelmatig massages te krijgen merk ik dat ik meer energie heb, me beter kan ontspannen en minder last heb van stress, drukte en angst. Ik ben blij dat ik Ellen heb gevonden!


Judith

Ellen geeft hele fijne, ontspannende en effectieve massages. Ze voelt goed de spanningen in mijn lijf aan waardoor ik na afloop mij weer beter in mijn vel voel. Heerlijke ontspanning!